såå jag !!


onsdag

Det är väl klart att när man suttit hela kvällen med ett arbete så slutar det ända med att läraren är borta och man får två extra dagar på sig! Aja, ikväll var det avslutning med innebandyn.. Blev match mot papporna + en mamma och min och Marindas bror. Det slutade 7-7 efter full tid och 9-8 efter straffar. :) Efter det käkade vi oss iaf tjocka på C's kuligt! :)

På no:n var ute och kolla på blommor eller nåt så bild från de. Bara jag som ser två ögon?


sista dagen på veckan

I fredags var jag i västra hamnen för att lyssna när moster sjöng på resturang. Va med mina kusiner och hade det super! I lördags var jag på spelarutveckling hela dagen lång. Över tråkigt men om man vill utvecklas så är det bara att stå ut. Idag har jag iaf varit hos farmor såhär på morsdag och allt, kussarna var även där. Nu hela kvällen har jag pluggat sönder! Jobbat på ett arbete i svenska och ett i engelska, känns som att jag aldrig kommer bli klar!


85


amerikansk fotboll


bra vecka

Redan fredag imorgon och denna veckan har gått sjukt snabbt. Skönt åsido med helg! Fått se på mitt prov från tyskan och resultatet var helt okej.. Annars har det inte hänt mycket på hela veckan. Vet bara att jag har en jävla massa skolarbeten att göra. :(
Igår lärde jag mig att göra en inbakad fläta med luggen, annars kan jag inte.. STOLT
.
osminkad idau


söndag

I fredags hade jag både prov i engelska och tyska efter varandra och hoppas verkligen att det gick bra! Kommer bli sjukt besviken om de inte gjorde det eftersom jag faktiskt har pluggat!
Både lördag och söndag har jag ägnat åt turnering med innebandyn. Över kuuul! ;D


tråkig onsdag

Bjuder på en bild på mig, malin och ida efter konfirmationen förra månaden!


tisdag

Varit en helt vanlig tisdag idag, nä nu ljög jag! Min babe fyller faktiskt 3 idag och börjar bli en stor tjaaaj! :)
Innebandyn var över seg och allmänt tråkig idag kan jag meddela.. Men kan iaf glädjas åt att jag varit duktig och övat inför båda mina prov. Det ända är att om det går dåligt även fast jag pluggat satan kommer jag bli sjukt besviken!

Sally idau!


måndag

Haft friluftsdag denna måndag och det sög balle.. Hade orientering på bulltofta och det gick bra. Efter skolan har jag faktiskt varit duktig för en gång skull och pluggat. Har prov i tyska och engelska nu på fredag och har redan börjat inför tyskan. :))


söndag

Har varit sjukt skönt med mini-lov och imorgon börjar jag med daglig uppdatering igen! :)


måndag

Måndag idag och det har varit chill. Riktigt härligt väder har det också varit så ska inte klaga!

Under lunchen idag så gick jag, malin, ida och david på "promenad". Slutade med att vi gick in på mitt, malin och davids gamla dagis. Såhär 10 år senare och en fröken som vi hade då kom ihåg oss efter att vi sagt våra namn. Super skoj!

Något har hänt så går inte att ladda upp bilder.. ;(

får bli en oldiiiie

 


söndag

Dagen efter valborg var vi ju lediga och det passade perfekt. Jag, marinda, josefine och emma tog bussen från lund till ullared och va och shoppa i sex timmar för att sen ta bussen tillbaka hem. Köpte 1 line, 1 tröja, 1 skärp, 1 parfym, 3 par örhängen, 1 plånboksskal till min fån, 1 mascara, 1 pincett, tuggumin och mentos. Även fast jag inte köpte så mycket så blev det ändå 600 spänn, känner mig duktig!
Sen gick de två sista dagarna på veckan snabbt och igår (lördag) var jag på cup HELA dagen. Var där i över 10 timmar och slutade på en 2:a plats, nöjd! ;)
Idag ska marcus spela sin första match i amerikansk fotboll och jag har lovat att agera fotograf. Kommer kanske nån bild därifrån..
 
kaprun, jag och broor