söndag

Kom fram igår efter 21h i bilen och ju inte säga annat än att de va skönt!
Idag har vi åkt skidor hela dagen och nu är jag över trött..
.
Utsikt från hotellet!


fredag - österrike

Haft det super på min prao båda veckorna och kommer sakna barnen.. :)
Idag tar vi bilen och åker till Österrike, skidor blir de och det kommer förhoppningsvis bli super! ;)
Skriver när jag är hemma igen.. :*
 
KAPRUN
 

glömt

Glömde berätta att matchen i torsdags slutade med en vinst på 7-1, riktigt gött! :)


torsdag

Praon har gått bra och jag är nöjd med att jag valde skola.. :) Man orkar dock inte med mycket efter en dag, man blir helt död! För den som är intresserad är jag med en förskoleklass varenda morgon, en 2:a varenda dag efter lunch och på 1ornas fritids varje eftermiddag.
Idag har jag först varit på konfa, kul att träffs igen och efter de match .. en kvarts uppvärmning (jag blir sen pga. konfa) och sen är det dags för matchstart.
Imorgon är de fredag och kanske att jag skriver, bau.


måndag

I fredags var jag med marinda och på kvällen va vi på bio och kolla ego. Riktigt bra faktiskt! :)
I lördags hade vi gäster och på söndagen skulle jag haft match men den blev inställd men var iaf i kyrkan från 12.30 till 18.00 med 300 andra konfirmander..
Idag har det varit första dagen prao och det har varit .. intressant.. Är mer orolig för imorgon för jag hatar att inte ha allt under kontroll!!


på konfa

Va och simma för ett tag sen och efter de käka jag, Malin och Ida midda på McDonalds. Nu är jag på konfan och direkt efter detta blir de match. Vet jag skrev de igår men kände för att göra de igen. Skriver senare!


fiiint vääädooor

Både igår och idag har det faktiskt varit fint väder med sol ute. Riktigt skönt, har verkligen längtat efter det! Det har även gjort att jag för en gång skull fick lite inspiration att gå ut och fota. Lika kul varenda gång!
Vill Ha Sommar


onsdag

Onsdag idag och har inte hänt särskilt mycket på senaste tiden. Helt vanlig måndag och det ända som var annorlunda igår var väl att vi simma första lektionen. Haft hörförståelse på tyskan och annars ingen speciell dag.. Imorgon blir de också en vanlig dag fram till sista lektionen då vi ska simma igen, efter de blir de McDonalds, konfa och direkt efter de match! Längtar över mycket! ;)


hänt mycket

Hunnit hända mycket inom skolan sen jag skrev senast. Fått se mitt prov i hemkunskap som jag blev godkänd på (skööönt), haft mitt prov i idrott som jag tror gick ganska bra och haft mitt prov i engelska som jag tror och hoppas gick bra..
Handlar mycket om skolan nu men så blir de när man vill försöka bli bättre än förra terminen.. :/