senaste som hänt

Den 15 åkte vi hem igen från marindas stuga men först var vi på Kiviks marknad, kul!

Sen den 16 åkte jag en runda med mamma och pappa på en tur med husvagnen. Roligare än vad jag trodde det skulle bli. ;)

Kom hem igår och idag har jag och mamma varit på emporia, skoj! Köpte ny bikini och blus att ha på stranden..

Imorgon bär det av igen då bror kommer hem från Cypern och denna gång (också med husvagnen) blir det först Italien i en vecka sen Österrike i en vecka.. :)

 

Jag på mini-semestern i Sverige.

 

Igår och Ida

Glömde skriva igår men iaf så var vi på loppis. Och det var nog första gången på typ 5 år så jag tyckte det var skoj även fast det var sjukligt varmt! Idag hade vi nog tänkt åka till något bad ställe men vädret inte varit något bra så det blev en heldag i sängen. :) Nu blir det snart käk! ;))
.
gäststugan där jag och Marinda spenderar våra nätter ;D


Idag och Igår

Igår var jag med Marinda på emporia jag köpte en kjol och glass. Så sjukt god och det var tur, annars betalar jag fan inte 50 spänn för en glass! ;D
Idag har hängt med Marinda till hennes stuga och vi ska vara här 4 dagar. Stranden stod på schemat idag och så blev det! :)


hänt massor

Hänt en massa sedan sist.. Bland annat har familjen varit hos några vänner, firat farmor med kusiner och jag har varit både i kyrkan och hemma hos Marinda för att fira hennes konfirmation. Har iaf haft det super och läser som aldrig förr! Det är absolut en av de bästa sakerna med att ha lov för under skolan hinner jag inte läsa några egna böcker.. :((
Vet att jag råkade lägga ut ett tomt inlägg men kan inte ta bort det just nu så den får stanna där! ;D
.
två bilder från Marindas konfirmations dag.


Jul. 08, 2013


kom fan i skiten!