tyska

Igår på tyskan hade vi än en gång en tysk kille där som vi skulle snacka med. Kan ju inte påstå att jag prata på men lyssna gjorde jag! ;D Innebandyn igår var faktiskt rolig och härligt jobbig såhär efter lovet!
Idag efter skolan var jag hos marinda, vi gjorde klart en presentation på tyska som ska vara klar till på fredag. Har även prov i idrott imorgon (wtf?) och på fredag blir de prov i engelska.. Aja, dags att läsa om olika sporter! ;)


one tree hill

Marinda bad mig att kolla på one tree hill för att hon tyckte va sjukt bra. Jag tänkte varför inte och ett avsnitt och jag var fast! Alla borde verkligen se en av de bästa serierna jag sett! :)


måndag

Nu när lovet är över och skolan igång kommer jag kunna uppdatera mer. Har haft massa att göra så har inte haft tid till bloggen..

ma babe ;)


lördag

Igår när de va fredag va jag Marinda, först åkte vi till lund med min pappa för att laga min mobil som jag spräckte på morgonen i skolan. Betalde 800 och 30min senare var min mobil som förut. Efter de stack jag och Marinda till Burlöv Center, jag köpte en skinnjacka, "pannband" och present till min kusin. Sen sov jag hos henne där vi hade OneTreeHill (<3) maraton. :)
Just nu är jag hos mina kusiner och vi tittar lite melodifestivalen och så..
Skriver någon annan gång! :)


alla hjärtans dag

Igår i skolan hade vi matteprov och jag kan meddela att de gick åt helvete!!
Spelade iaf match på kvällen som gick riktigt bra! Vinst mot Malmö FBC med 2-0.
.
Min dejt idag!


stress

Är riktigt mycket med skolan just nu.. Prov idag, prov imorgon och prov i övermorgon. Kommer sitta perfekt med ett lov efter de! Har dessutom ett arbete i svenska jag inte är klar med som jag måste göra under lovet och läxor i några andra ämnen. Har inte precis haft tid att blogga.
Idag har jag iaf varit i kyrkan med Marinda, Malin och Ida vilket betyder ingen kyrka imorgon. Skönt då de blir innebandy match imorgon kväll..
.
Vi fick kors i pannan idag i kyrkan.


måndag

Helgen försvann lika snabbt som den kom och jag verkligen läängtar till lovet! Hade även tid för lite shopping denna helgen, köpte två skinnjackor (har nu lämnat tillbaka båda) och lite saker till träning. Var ute efter ett par nya skor att ha på innebandyn med de gick inte som planerat. Även spelat match, varit hos farmor, pluggat, läst min över grymma bok och kollat OneTreeHill. Nu måste jag plugga, har så jävla mycket jag måste göra hemma..
 

torsdag

Äntligen är denna äckliga dagen över! Har absolut inte varit en bra dag..
Aja, imorgon är de iaf fredag och de kan bara inte bli fel!
.
Inte ens träningen va kul idag så här kommer en bild från uppvärmningen från i söndags.


fredags

Såhääär mycket köpte jag när Marinda och jag var iväg i helgen! :) (bild)
.
Tänkte blogga i söndags efter vår match men fick migrän (har tyvärr börjat få de efter matcher, men den jävla vätskeersättningen smakar ju bajs) så de blir av nu ist. Tråkig match, vinst, inget mer att säga om de.


bild från efter matchen i helgen


hellu bloggisssen

Inte skrivit något på ett tag. Mesta dels är det för jag tänkt hur jag ska göra med bloggen. Vill ju inte sluta helt men jag kommer kanske inte blogga så super ofta..
Vill börja med att göra mer "bra" inlägg. Bra passande bilder och något mer intressant skrivit till och inte bara som innan..:/