gammal, ovisad, oredigeradDå jag inte har något att skriva lägger jag bara upp en bild istället.
Roligare än en inget alls eller bara en helt meningslös text. Typ som denna..
Nä men hade bra så kanske jag skriver imorgon oxå. ;)


gammal, ovisad


gammal, ovisad, oredigerad


gammal, ovisad


gammal, ovisad, oredigerad


gamla, ovisade
gamla, ovisade
bikini

Yeay, hade förklarat att det var en sån här jag ville ha till mamma. Nån dag senare har gina sånna. Ibland har man tur, dock vet man ju aldrig hur de sitter på men de får man se. Dessutom eftersom den är från gina är det säkert många som kommer köpa den och då är de inte lika kul.. Jaja, om den sitter bra så. ;) 

 


cykel och svan

(gamla bilder, ovisade)

ring

(gamla bilder, ovisade)

ny design

Jag har tagit mig tiden idag och fixat en ny design. Jag är så duktig jag vet! Själv tycker jag det blev bättre. Den förra var liksom mer "standard". :) Om du inte ser den nya kanske jag håller på att ladda upp den eller nöörda f5. ;)
(kommer antagligen ta bort den smileys grejen, men kul att testa)

nya headern.

14 maj

Fattar inte hur jag kunde glömma att berätta att min babe fyllde 2 år igår. Stor flicka hon blivit! :) Tycker tiden hat gått sjukt snabbt, kommer ju ihåg när vi va och hälsade på henne när hon bara va 3 veckor. Sjukligt hur söt hon va! <3

sött hon luffsar.. (när hon föddes va hon mycket mindre än alla andra)


bilder när hon va tre veckor både den där uppe och de här nere.


runt 8-9 veckor trorja.


efter någon av hennes tre operationer.


typ förra året, trooor jag.


haha, mobbad bild men bild från förra sommaren.

igår

Igår var jag ute och kolla på lite nya kläder. Hittade iaf en klänning som jag ska ha på skolavslutningen och ett par shorts. Tycker de är kul att ha klänning för liksom det är typ enda gången jag använder klänning på hela året. Fast när vi åker till usa kommer den va perfekt också, så den kommer bli använd iaf. Ett par vanliga shorts blev det ju också men det har alla, standard. ;)

från jc


från hm


bra bilder -.-

lördag

Hann inte blogga igår alls. Va med malin och senare jonte samuel & några andra. Idag har vi haft gäster eller har gäster snarare. Men trevligt iaf.. ;)

bilden är helt missfärgad + de röda gummibandet ska inte va där men annars är jag rädd att jag ska tappa det ;)


hej jag leker att jag är nåt


jag är anna

Åkte för att köpa bikinin men den hade typ tagit slut efter en timme då den kommit ut i affären. Köpt shortsen men har inte bestämt mig än om jag ska ha dom.. Dessutom äntligen skaffat mig ett bandymål. :) Nu ska jag fortsätta kolla Sverige vs Tyskland. ;))


jagjagjag

en aning redigerat?
nä men här ser man iaf vilken utväxt jag har fått..

redigerat"lite" rosare bara

innebandy turnering

Varit på innebandy turnering hela dagen igår och hela dagen idag så har inte orkat blogga fören nu. Gick iaf bra då vi kom 1:a. Nu ska jag kolla en film, skriver imorgon.


härligt väder idag, igen .. ;)

bilderna är tagna med min kompaktkamera

onsdag & skola igen

Japp tillbaka i skolan idag men faktiskt en helt okej början. Det harliga vädert gjorde dagen inte sämre precis. Så eftersom det varit så fint väder har jag inte varit inne och hunnit fixa med bilderna. Så imorgon i övermorgon eller iaf nån dag snart blir det fixat. (fattar inte varför jag skriver de, ingen bryr sig om de lixom?) ;) Det enda som suger nu när sommaren kommer är ju att pollenen (finns det nåt som heter så?) kommer. Sjukt jobbigt på eftermiddagarna..


tisdag

Har bestämt med mig själv nu att imorgon måste jag lägga in bilderna på datan .. så de kommande dagarna kommer iaf lite nya bilder. Sjukt spännande, jag vet! ;)

Skola igen imorgon, kan ju inte påstå att jag känner mig redo.