inte haft tid ..

.. att uppdatera alls men det blir väl bättre snart. Torsdag och fredag kvar nu ju, sen är det påsklov!
Älska! :)

friluftsdag

Japp, idag har vi friluftsdag. Så först ska vi åka och bada och sen ska vi ha innebandyturnering. Haha, innebandyn vet man ju hur den kommer gå så får väl bara göra de för de kul! Jätte, jättekul! :/

bilder från förra friluftsdagen.söndag

Som jag skrev igår har jag varit på fotokurs idag och sen spelat match. Sista seriematchen och den slutade 3-3 mot munka-ljungby. Bra spelat tycker jag! Vi har utvecklats så sjukt mycket senaste tiden också så nu gäller det bara att hålla igång under sommaren också. :) Det kommer nog bra! ;)

 gammal

lördag

Skriver lite snabbt om dagen..
Började iaf med att jag blev väckt och sen fixa jag mig & sånt. Sen blev det fotokurs i lund och efter den stack jag och mamma till nova lund. Och sen när man kom hem kolla man Breaking Dawn - Part 1, trodde den skulle va bättre men helt okej iaf! :)

Imorgon ska jag också på fotokurs, den slutar 12 och imorgon har vi innebandy match och vi ska samlas 12 så jag kommer lite senare till den men inga större problem. Vi möter munka-ljungby tror jag, får se hur det går! :)


glad anna bloggar

Japp, som rubriken säger är jag glad. Blev en riktigt bra match som slutade med en vinst på 2-1. Riktigt bra eftersom att dom endå ligger 3:a i serien och förra helgen förlora vi mot det laget som ligger sist.. Men kul va de iaf, nu ska jag läsa igenom tyskan lite snabbt och sen..får jag se vad som händer. :)

bild från förrförra helgen tror jag de blir.. ;)

match

Om en halv timme så sticker jag till bunkeflo för att spela match. Kommer väl gå sådär trorja men kan endå bli kul ju. Nu måste jag byta om så jag kommer iväg. Får se om jag skriver ikväll. :)


varför finns läxor?

Smart som jag är har jag inte gjort läxa någon dag även fast jag sagt att jag skulle. Vilket slutar med att jag måste göra allt nu istället. Inte så smart men kan inte göra något nu.. :(

orka att bilden är över suddig.

heeeeeeei igen

Hemma från träningen och nyss duschat. Ingen super kul träning men helt okej. Nu ska jag kolla lite tv och sen måste jag plugga lite. Har cepe mycket läxor. :(

bild från i somras


måndag

Måndag idag då om inte alla visste. Har inte särskilt mycket att säga mer än att jag är trött och att jag ska läsa i en bok som vi har i svenska läxa. Kommer somna när jag läser, riktigt dryg bok!


match

Spelade match innan idag (gick inge vidare) och det är väl typ det enda som hänt idag.
Men nu ska jag fortsätta se på HIMYM, baai! :)

bild från när vi mötte palmstaden


igår och idag

Han inte blogga igår för jag sov hemma hos marinda från igår till idag. Kuligt! :) Men runt 12 stack jag hem för att jag mamma och bror skulle fixa nya vår jackor. Jag hittade faktiskt en ny + ett par ballerina skor till i sommar. Har ingen bild men jackan kommer från carlings och är mörblå och ballerina skorna är väl typ ljus bruna eller nåt och kommer från din sko.. Kommer väl nån bild snart! :)

på bilden har vi marinda, emma, josse & charlotte


lila


innebandy

Har nyss duschat och ska kolla lite tv nu. Kommer bild på hur lila mitt hår är sen. Kanske någon som vill se iaf. :)


hej alla glada

Okej hej även fast du inte är glad då.. Japp men slutade iaf 13.45 i skolan och då cyklade jag direkt hem för att hämta pengar och sen åka och klippa mig kl. 14.15. Blev en lila slinga också iaf. Den är bred så det ser ut som att den kommer lite överallt i håret & jag gillar det. :) Kommer kanske en bild imorgon om jag får till en bra. :) Klippte iaf bara det som var slitet eftersom jag vi ha låångt hår. :D Jaja, var klar 16.15 och du cyklade jag hem satt lite vid datan och sen åt middag. Sen 18.45 blev det innebandy som slutade 20.30. Nu har jag bara duschat och kollat tv. Hatar att jag va tvungen att ha träning idag. Nu känns håret inte så härligt som det gör efter att man klippt sig. :( HAHAHA ;))

ida och jag idag, snygg jag är, vet! :(

måndag

Japp, måndag idag då och det har faktiskt varit helt okej. :)
Har inte så mycket mer att säga faktiskt så här kommer en bild på mig & malin från idag.

fotografens blogg hittas hääär.

innebandy

Spelade match idag mot Palmstaden och vi vann 5-1 så det var väl kul. ;)
Just nu kollar jag Taken även fast man sett den 1000 gånger så man kan hela. :)
Jaja, skola imorgon då vilket kommer blir riktigt trist, är inte redoo!! :D

SF 2010

från en rolig sak till en tråkig

Har bokat tid hos frisören på tisdag, bort med allt det slitna! Dessutom ska jag färga en lila slinga. ;) Måste först bleka håret och sen göra slingan bara för jag har mörkt hår, men skit samma!? :D
Från en rolig sak till en tråkig. Idag blir det bara träning från 19.45-20.30 för att dom små som har träning innan oss ska ha träningsmatch?! Så ist för typ 1 och 1 halv timmes träning blir det 45min. Jaja.. :( :)


KONY 2012


tisdag

Skola idag igen. Va väl okej iaf. Tisdagar är ju så korta. Va & träna också för nån timme sen och har väl bara duschat och kollat tv efter de.. Nu måste jag göra matte läxa.. :(

gammal bild.


studiedag

Som rubriken säger har jag haft studiedag idag, riktigt skönt! Skulle kunna tänka mig att vara ledig varje måndag. :D Fast det hade nog alla.. Jaja, imorgon börjar tyvärr skolan igen så är väl bäst att man lägger sig i tid? HAHA, låter som en mamma.. :/

gammal.

sorry ..

.. men hinner inte med bloggen. Har annat att göra så den får lida ett tag. Den har gjort det ganska länge nu men aja. Nu ska jag kolla HIMYM så hade braaa.. ;)

gammal.