...


musik (hjärta)


gamla, ovisade
gamla bilder från ett café
sjukt fina skal!


riktigt passande!

faktiskt lite kul att dom passa så bra ihop och kom efter varandra..
passar dessutom perfekt på hur jag känner..


gammal, ovisad


anna sissela göransson

nu va ju detta dock ett tag sen bilden blev tagen, men skit samma :)


gammal, ovisad


gammal, ovisad


usa

Direkt när jag kommit hem var de bara att lägga allt i tvätten och börja packa igen. För imorgon mina damer och herrar ska jag på semster! : D Ska faktiskt bli kul. ;  )
2010 var vi också i usa (dit vi ska nu) men då på västra sidan, nu ska vi till östra sidan. Jag har ingen aning om vart, kommer bara ihåg att vi ska börja i new york. För precis som förra gången ska vi köra runt i usa med en lånad bil. Aja, nu ska jag packa de sista och säga er att ni borde fortsätta kolla in här för kommer tidsinställda. : )
 
några bilder från usa 2010
 
 
 

hemma igen

Japp, jag är hemma igen. Dom andra kommer hem imorgon så kändes faktiskt lite tråkigt att sticka. Har haft de både kul och tråkigt. Allt de roliga ska man iaf tacka marinda för. ;)
 
seriösa bilder , japp..
 
 
marindas hand.
 
 
 
 
 
en killes öga ;)
 
 
 

gammal, ovisad


gammal, ovisad


gammal, ovisad


gammal, ovisad


bai

Shit va denna veckan i frihet har gått snabbt! Känns som om vi slutade skolan igår.. nemen de har iaf gått snabbt.
Och den stora händelsen.. Imorgon åker jag på innebandy läger ( swedcamp ) med marinda. Hoppas de blir kul, jag är alltid lite nervös inför sånt.. Men de blir säkert kul. Jag kommer dock åka hem på onsdag kväll medans de andra åker hem lördag kväll eller eftermiddag? Åker ju till usa torsdag morgon så kommer bli en stressig onsdag natt. ; ) Kommer tidsinställda inlägg ( bilder ) iaf så om ni har lusst, kolla. ;)


fyfan

Hellu den som läser. Fyfan vilken hemsk dag! Har haft världens migrän, och för den som vill veta gjorde de att jag spydde innan idag. Bara tänkte att någon ville veta. : )  Men har mest bara sovit idag för att de skulle gå över och nu mot kvällen har de börjat försvinna, skönt kan jag lova! :)


tisdag

Sov ju hos malin inatt men ca 12 stack jag hem. Hade lovat att jag skulle ta en runda med hunden och jag gör de jag lovar. ;) Sen åkte jag och mamma till nova för att kolla på en speciell tröja. Självklart va den slut! :( De va för den vi åkte dit så blev inget förutom de på bilden nedan. Måste säga att de pudert är skit bra, har använt de sedan 5:an. :)update: köpte även toffsar ; )


är hos malin

Japp, som rubriken säger är jag hos malin. Har varit med henne hela dan + att jag ska sova hos henne. : ) Kommer bli kuligt! ;)

malin och jag 2011 : )


några serier ..

.. jag gillar, okej one direction är ingen serie men dom fick va med iaf :D


sommarlov

skolavslutnings kläderna :)
de första två bilderna ser över fail ut :(

mysig hand :(

torsdag

Kan inte påstå att dagen började bra. Jag trodde vi började 8.15 men vi började inte fören 9 så redan klockan 8 va jag helt klar. Sen stack jag iaf till skolan och eftersom de va sista dagen så gick vi till golfbanan här i åkarp och slog lite bollar. Kan inte säga att jag va bra precis.. Efter skolan kollade jag på brännboll med malin och ida, 9: orna vs lärarna. (9: orna vann) Cyklade hem med malin och david, snackade med david ett bra tag. Kom hem, mormor & morfar kom. Var ute och power walkade, (kunde inte jogga pga pollen) kom hem duschade och nu sitter jag här. Min dag iaf i en jävligt lång text. -.-


nationaldag

Orkade inte skriva igår men idag har vi iaf nationaldag. Inte för att vi stor firar men mamma och pappa har även bröllopsdag så både jag och MG har lovat att följa med ut och äta. Vi ska till nån italienskt restaurang iaf, hoppas de blir gott. ;)

fina fötter på bussen.


ny bikini

Har inte visat min nya bikini jag köpte i torsdags. Måste varna att bilden är tagen med mobilen så den är inte rättvis, fast ändå i stort sätt. Dessutom så ser toppen skit liten ut! :D Byxorna ser inte särskilt bra ut dom heller. Jaja, ska inte klaga, alla fattar väl att de ser lite fail ut när de ligger sådär? ;)


marinda

Orkade inte blogga igår men började iaf dagen med att städa rummet och senare va jag med marinda. Och vi tog typ de bara lugnt och så. :) Idag har det varit skola, riktigt härlig dag ändå, med tanke på att vi inte haft nån seriös lektion. ;)

sjukt gammal bild på marinda, men gör nog inget hoppas jag  :)

malin & ida

Efter att jag kommit hem igår orkade jag inte blogga. Man är ju alltid så trött på fredagar..
Va iaf med malin och ida & kollade bl.a på smufarna. Gullig ju!

bild på mig och malin för ett tag sedan.
tagen från malins blogg som hittas hääär.


Nu ska jag till mormor & morfar på middag.
Hade gött!