onsdag

Som vanligt har jag inget vettigt att skriva om. Typ det intressantaste som hänt idag är att vi bada på idrotten och att vi hade matteprov. Super bra att vet va? Visste att ni ville veta! ;) Nu ska jag spela fifa med bror, klart jag kommer vinna! :D

bild från i sommras, stranden med kusinerna.
jätte fail men har verkligen ingen roligare bild.


gammal bild ny redigering


kul bild, jag vet


söndag

Söndag idag. Har väl inte hänt så mycket. Spelade match med 96:orna (dom hade lite spelare) och det var kul sen kom man hem och kolla film. Vi samlades halv 2 och jag var hemma typ 5 igen så denna söndag har gått skit snabbt. Aja, skola imorgon tyvärr, känner verkligen inte för de .. kommer bli över trååk! ;)

gammal.


älskar ..

.. choklad, kanske lite för mycket? ;)


fredag

Redan fredag idag! Vill inte.. :( Lovet har gått skit snabbt och det finns så mycket man inte gjort som man borde ha gjort. Jaja, kan ju inte hinna göra allt på 2 dagar så skit samma. :)

jag uppdaterar mycket bättre på min tumblr så kolla här om ni vill se fler bilder sånt ;)


vet jag säger de hela tiden men det är så det är.

hej & hejdå

Har verkligen ingen lust att skriva och har inget att skriva om heller för den delen, så detta får väl bli ett av alla de tusen helt ointressanta inlägg jag har. :)
ben & jerry's


blö

Ett tag sen jag tog bilden nu men skit samma..
Kommer föralltid vilja ha iaf!


vill ha

vill ha till min framtida iPhone ♥yeeey

allt funkar som vanligt på bloggen igen + sportlovet har börjat idag
kan de bli bättre? (:

blö

Alla mina inlägg handlar ju nu för tiden om att det inte funkar att lägga ut bilder. Börjar bli lite jobbigt känner jag, fast har typ inget annat att säga så får bli som det blir. Imorgon är det iaf fredag, så gött! (:

annasissela.tumblr.com


icke mine


blöö

Funkar fortfarande inte att lägga upp bilder. Jävla skit.. Får väl ta och byta blogg på lovet då. Pallar verkligen inte med detta.. :(

varför

Varför, varför är det alltid så att när man väl har bilder att lägga upp så funkar det inte? Sjukt störigt! Kolla in annasissela.tumblr.com (går inte att länka heller) om ni vill se lite bilder. ;)

ja tack

Är så sugen! Haha, fast det är jag nog alltid.. ;) Funkar fortfarande inte att lägga upp bilder, bara från mobilen så gör detta från mammas ajfån. Ja ajfån!


fixa skiten!

Funkar fortfarande inte att lägga upp bilder. Så sjukt störande. Om dom inte fixar dét snart gör jag en ny blogg. Palla ha det såhär, det är ju skit trååkigt! :) Jaja, om ni vill se lite bilder endå som jag lägger upp kolla in annasissela.tumblr.com (går inte heller att infoga nån länk) Har iaf köpt en ny plattång idag så upp till bevis imorgon om den är bra. Hoppas det iaf! Nu måste jag göra klart mitt no prov så bajbaj!

lördag

Japp lördag idag. Först blir det match mot stanstad borta och sen ska man iväg för att fira kusinen. Matchen börjar 13 men vi ska va där 12 så nu måste jag fixa mig. Börjar bli lite panik känsla här nu.. + är det bara jag som inte kan ladda upp bilder? Det är iaf sjukt störande kan jag lova!

Fredag ..

.. & det är riktigt gött!


:(

Blöö! Sjukt seg dag idag. Dessutom blir det ingen innebandy för mig ikväll. Måste plugga lite inför tyska provet vi har imorgon + att jag ska göra ett no prov och jag har typ 12 so frågor att svara på. Hade verkligen velat träna idag men nu måste jag vänta på att spela innebandy tills på lördag då det blir match. GÅR INTE ATT LÄGGA UPP NÅN BILD

sally

Naw, kommer ihåg när Sally hade opererats. Så sjukt söt men så synd om henne när hon hade massa gips och sånt. Hon kunde ju knappt gå och det längsta hon fick gå va i trädgården. Dessutom fick vi träna upp benen igen så att hon blev stark i dom. Haha, gå över bandy klubbor ser ju inte så jobbigt ut men det gick bara ut på att gå med "höga knän". Palla ett sånt här onödigt inlägg, men skit samma. :)


skola igen

Japp, då va det måndag och skola som vanligt. Faktiskt en helt okej måndag även fast skolan knappt är okej.. En väldigt intressant sak som hände nyss var att jag gick rakt in med foten i min stål säng så snart kommer min tå rammla av. Kanske inte men känns så..

gammal, men ska fixa några nya bilder :)

har inte tid att blogga idag


4 februarifoto till bilden i skolan.

håltimme

Hemma nu för jag har håltimme. Sen när man kommer tillbaka till skolan är det bara svenska, so och sist stuga. Sen tror jag vi slutar 20 i 3 , små segt såhär på en torsdag. Jaja, ikväll är det iaf innebandy så får se om jag orkar bloggar senare.. Hoppas det dessutom går bra på min rdovisning som jag ska ha när jag är på skolan igen. Kommer berätta om filmen Remember the Titans riktigt bra film! :)

bild från 2011

ja, tack!åh, är såå sugen just nu, vill ha! ♥